2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaçağa geçit yok

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kimse seçimleri fırsat bilmesin, kaçak yapılaşmaya geçit vermeyeceğiz” dedi.


Vatandaşların, seçim öncesi belediye başkanlarının kaçak inşaatlara göz yumacağını düşünerek, gece gündüz demeden kaçak inşaatlarını tamamlamaya çalışmaları, bu yıl Büyükşehir Belediyesi engeline takıldı.

Büyükşehir Belediyesi Yapılaşma denetim ekipleri 24 saat kaçak binaları tespit ederek yıkımlarını gerçekleştiriyor.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kaçak yapılaşmaya kesinlikle göz yummayacaklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyesi, belediye ve mücavir alan sınırları içerisinde kaçak yapılaşmalarla etkin bir mücadele sürdürmektedir. İlçe ve ilk kademe belediyeleri ile birlikte gerekli koordinasyon sağlanarak, ilgili belediyelerce yıkım kararı alınan kaçak yapılarla ilgili istenilen her türlü iş makinesi ve ekipman sağlanarak yıkım işlemi yapılmaktadır. Ayrıca kaçak yapılaşmaları önlemek için bölgede faaliyet gösteren hazır beton firmalarının yasalara aykırı yapılmakta olan kaçak yapılaşmalara beton dökmemeleri hususunda uyarılar yapılmıştır. Büyükşehir Yapı Denetim, Zabıta birimi, ilçe ve ilk kademe belediyeleri kaçak inşaat ekipleriyle sıkı bir şekilde denetimler sürdürülmektedir. Kimse seçimleri fırsat bilmesin, kaçak yapılaşmaya geçit vermeyeceğiz.”

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 17:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?