2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaçak içki imalatçıları tutuklandı

Samsun'un İlkadım ve Tekkeköy ilçeleri ile Giresun ilini kapsayan operasyonda kaçak içki imal ettiği iddia edilen 12 kişiden 9'u, sevk edildikleri adliyece tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ay süren takip sonucu İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi ile Tekkeköy ilçesinde bulunan Samsun Gıda İhtiyaç Maddeleri Toptancı Sitesi'ne (SAGİMAD) 5 gün önce düzenlediği operasyonda aynı kişilere ait 2 ayrı içki imalathanesi ve sahte içki etiketleri basan 2 matbaa ele geçirmişti. Gözaltına alınan 14 kişiden 2'si savcının talimatı doğrultusundan
ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, 12 kişi dün sabah saatlerinde Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. 3 işi savcı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, savcı tarafından tutuklanmaları için nöbetçi mahkemeye sevk edilen Cemalettin U., Ahmet V.K., Yüksel Ö., Süleyman B., Erhan B., Adem C., Mehmet A., Ali A. ve Selçuk G., gece saat 01.00 sıralarında tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler.

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 10:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?