2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Kaçırıldım' mesajı yalan çıktı

Samsun'da kayıp olduğu için ailesinin kaçırıldığını ileri sürerek jandarmaya başvurduğu lise öğrencisi kız, jandarma karakoluna giderek kendisini 3 kişinin kaçırdığını ve ellerinden kurtulduğunu iddia etti. Ancak polis, kızın bir arkadaşı ile birlikte olduğunu ve senaryo uydurduğunu ortaya çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde ikamet eden lise 3. sınıf öğrencisi Z.U.'nun (16) ailesi kızlarının dün saat 13.00 sıralarında okula gittiğini ve okul çıkışı kaçırıldığını iddia ederek polisten yardım istedi. Bugün sabah saatlerinde Z.U., bir kız arkadaşı ve babası S.U.'ya cep telefonundan mesaj çekerek yardım istedi. Karanlık bir yerde kilitli tutulduğunu belirten Z.U.'nun bulunması ve kurtarılması için ailesi bugün Samsun Adliyesi'ne gidip savcıdan yardım istedi.

Ancak, bugün Dikbıyık Jandarma Karakolu'na giden kız, kendisini okul çıkışı silahlı 3 kişinin kaçırdığını, Çarşamba ilçesinde bir inşaatta odaya kilitlediğini ve bir şey koklatarak kendisini bayılttıklarını iddia etti. Kendine geldiğinde yardım isteyip feryat edince yaşlı bir kişi tarafından kurtardığını iddia eden Z.U.'nun ifadesine başvuran Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, genç kızın yalan beyanda bulunduğunu, geceyi bir arkadaşı ile birlikte geçirdiğini ve sabah okula gidemeyince böyle bir yalan uydurmak zorunda kaldığını ortaya çıkardı. Z.U., ailesine teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 16:57:30
Güncelleme :29 Eylül 2009 Salı 17:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?