6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kadın girişimcilerden eğlence

Samsun'un Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimcileri Çalışma Grubu tarafından sosyal etkinlikleri artırmak amacıyla, kaynaşma ve eğlence yemeği düzenlendi. 

Bafra Belediyesi Büyük Park Cumhuriyet Salonu'nda gerçekleşen kaynaşma ve eğlence yemeğine Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Alaçam Kaymakamı Mustafa Masatlı, Bafra Garnizon Komutanı Yarbay Metin Özdemir, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ve çok sayıda davetli katıldı. 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Çalışma Grubu adına açılış konuşması yapan Nur Tuğ, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nın 1903 yılında kurulduğunu ve Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçesine hizmet verdiğini belirterek, "Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimcileri Çalışma Grubu, Bafra TSO bünyesinde kurulmuştur. Kadın girişimcileri çalışma grubu sosyal etkinlikler çerçevesinde çalışmalarına devam edecektir" dedi. 

Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ise 1.5 ay önce Bafra TSO bünyesinde Kadın Girişimciler Çalışma Grubu'nu kurduklarını ifade ederek, "Bu sene bu kaynaşma ve dayanışma yemeğinden elde ettiğimiz gelirle, köy okullarımıza bilgisayar almayı hedefledik. Bu konuda bizlere yardımcı olan firmalara teşekkür ediyorum. Kadın girişimcilerinin asıl amacı; önce ülke ekonomisine, daha sonra bölge ekonomisine yani Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçesi ekonomisine katkı sağlamaktır” diye konuştu. 

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş de dünyanın en güçlü 100 kadını arasında Türkiye'den de 3 tane bayanın bulunduğunu hatırlatarak, “Bu 3 bayanımız, çalışmasıyla kendini kabullendirmişlerdir. Kadınlarımızın hayatta çok büyük yeri vardır. Bafra'da TSO odamız çok güzel bir çalışmayı elde etti. Bafra OSB'de de çok güzel çalışmalar başladı. Kadınlarımızın yapmış oldukları çalışmalar ev ekonomilerine katkısı olur" şeklinde konuşurken, Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı ise sosyal güvenliğin ekonomik alanda çok önemli olduğunu vurguladı.
Konuşmaların ardından protokol tarafından pasta kesilirken, daha sonra geceye katılınlar çalınan müzik eşliğinde eğlendi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 14:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?