5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Kadınlar lokali açıldı

Samsun’un İlkadım Belde Belediyesi, Mecidiye Kurtel İş Merkezi’nde oluşturduğu 3 katlı Hanımlar Lokali ile bir ilke daha imza attı. 

Çalışan ya da çalışmayan, genç veya yaşlı tüm hanımlar, bundan böyle İlkadım Belediyesi’nin kurduğu Hanımlar Lokali sayesinde ilgilenmek istedikleri pek çok faaliyetlerde birbirleriyle buluşabilecekleri huzurlu bir mekana kavuştular. Güzellik merkezinden saunaya, aletli jimnastik salonundan bilgisayar ve İngilizce kurslarına, enstrüman kurslarından el sanatları kurslarına kadar pek çok imkanın sunulacağı tesis, üyelik sistemiyle sadece hanımlara hizmet verecek. 

Ankara’da bir örneği olan ve sadece hanımların yararlandığı sosyal tesislerin Samsun’daki ilk örneğini hayata geçiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım Belediyesi her zaman olduğu gibi ilkleri yapmaya devam ediyor. 3 katlı tesisimiz sadece hanımlarımızın yararlanacağı çok kapsamlı bir tesis. Şehrin merkezinde, Mecidiye‘de oluşan merkezimiz, Samsun’da bu sahada yapılmış ilk merkez. Ve bu noktada varolan önemli bir boşluğu da doldurmuş oldu. Üye kayıtlarımız devam ediyor. Hanımların ilgisi oldukça yüksek” dedi. 

Mecidiye‘de bulunan Kurtel İş Merkezi’nin 4-5-6 katlarında toplam 2 bin 150 metrekare kullanım alanı olan tesis modern bir şekilde yapılandırıldı. Güzellik merkezi, sauna, aletli jimnastik salonu, kültürel ve sosyal içerikli kurslar yanında, İngilizce ve bilgisayar kurslarına da yer verilen merkezde, ayrıca hanımlar, çay veya özel kutlama günlerini de burada yapabilecekler. Tesiste, çocuklar için de kreş ortamı oluşturuldu. 

Tesisin iç donanımı ise ayrıntılı olarak şöyle; 1. katında hamam, sauna, masaj salonu, aerobik-step- kondisyon salonları, güzellik merkezi, kabul salonu, 2. katında çocuk oyun salonları, çok amaçlı kafeterya, oyun salonu, 3. katında yabancı dil kursları, el sanatları ve enstrüman kursları, güzel sanatlar kursları, konferans salonu, internet salonu, kütüphane ve teras kafeteryası ile hizmet verecek.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 11:09:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?