4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Kaldırılan pankartın yenisi asıldı

KALDIRILAN PANKARTIN YENİSİ ASILDI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin tarafından astırılan ve Karayolları ekipleri tarafından kaldırıldığı bildirilen Samsunspor'a destek pankartının yenisi yaptırıldı ve tekrar aynı yere asıldı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin tarafından 7 Aralık tarihinde Kirazlık mevkisi Organize Sanayi Bölgesi girişindeki köprüye astırılan "Samsunspor'a Süper Lig yolunda başarılar dilerim. Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin" yazılı pankart, 10 Aralık Cuma günü öğle saatlerinde indirilmişti. İndirenlerin kim olduğu araştırıldı ve pankartın Karayolları ekipleri tarafından indirildiği ortaya çıktı. Pankartın indirilmesine tepki gösteren Belediye Başkanı Tekin, astırdığı pankartın Samsun'un markası ve tanıtıcısı olan Samsunspor'a ait olduğunu ve pankartın neden indirildiğini anlayamadığını belirtmişti.

Öte yandan pankartın indirilmesinden üzüntü duyan vatandaşlar ve Samsunspor taraftarları tepkilerini facebook'ta ve çeşitli yerlerde yaptıkları protestolarla ifade ettiler.

Konuyla ilgili Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü’nden bir açıklama yapılmazken, Tekkeköy Belediyesi tekrar pankart yaptırdı. "Samsunspor'a Süper Lig yolunda başarılar dilerim. Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin" yazan yeni pankart, bugün belediye ekipleri tarafından Organize Sanayi Bölgesi girişindeki köprüye asıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2010 Çarşamba 15:56:03
Güncelleme :15 Aralık 2010 Çarşamba 16:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?