5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Kaldırım, esnafla bir araya geldi

Gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluşmaya devam eden Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltıda esnafla bir araya geldi.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kaldırım, belediye-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini sergilemenin gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Her kesimden vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirdiklerini ve kısa sürede Gazi Belediyesi adının projelerle anılır bir hale geldiğine dikkat çeken Başkan Kaldırım, “Hizmet alanımızı sürekli genişletiyoruz. 'Yaptık oldu' düşüncesinden uzak, vatandaşlarımızla fikir alışverişi yaparak hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde başarılı sonuçlar elde ettik. Beldemizin gelişimi ve değişimi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

Bu anlamda gözümüzden kaçan; ancak vatandaşlarımızın tespit ettiği konuları da öğrenmek için sürekli olarak toplantılar düzenliyoruz. Amacımız belediye-vatandaş işbirliğini sağlamaktı, bu amaç doğrultusunda önemli adımlar kaydettik. Dönüp arkamıza baktığımız zaman söz verdiğimiz tüm çalışmaları hayata geçirmenin mutluğunu yaşıyoruz. Yeni projelerimizde yakında hayata geçecek” diye konuştu.

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın düzenlediği programların yanı sıra gün içerisinde de sık sık kendileriyle bir araya geldiğini söyleyen mahalle esnafları, “Sıkıntılarımızı, sorunlarımızı birebir ziyaret ederek bizlere soran Başkan Kaldırım'a teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 14:19:34
Güncelleme :11 Şubat 2008 Pazartesi 14:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?