6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kaldırım, Gümüşhanelilerle buluştu

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Gümüşhanelilerle bir araya geldi.

Gümüşhaneliler ve Gümüşhaneyi Sevenler Hizmet Vakfı bünyesinde hizmet veren Torul-Kürtün Yardımlaşma Derneği'nde düzenlenen kahvaltıya katılan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, dernek üyeleri tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

2. Bulvar Yolu üzerinde bulunan dernek binasında gerçekleşen kahvaltıya Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın yanı sıra Gümüşhaneliler ve Gümüşhaneyi Sevenler Hizmet Vakfı Başkanı Abdullah Taşkın, çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.

Gazi beldesine 60 milyon YTL'lik dev yaptıklarını dile getiren Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, şimdi bu projeleri İlkadım İlçesine taşımak için gerekli alt yapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

İlkadım ilçesinde 304 bin nüfusa hizmet edebilmenin büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizen Başkan Kaldırım, "Senelik 70 milyon YTL bütçesi olacak olan İlkadım ilçesinde, önümüzdeki 5 yılın sonunda senelik artışlarla birlikte 500 milyon YTL'lik büyük bir bütçenin de yönetimi söz konusu. Bu anlamda hem bütçeyi yönetebilecek hem de bu bütçeyle halka hizmet sunabilecek bir başkana ihtiyacı var" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 17:00:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?