6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kaldırım, misafirleriyle tek tek ilgilendi

Gazi Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma töreni, birçok sivil toplum kuruluşunun yanı sıra, belediye çalışanlarını da bir araya getirdi.

Bayramlaşmaya Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve tüm belediye çalışanları katıldı. Ayrıca Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, Türkiye Sakatlar Derneği Başkan Yakup Beyazer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşmada Başkan Kaldırım, misafirleriyle tek tek ilgilendi.

Başkan Kaldırım, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, tüm vatandaşların bayramlarını kutladığını belirterek, "Birlik ve beraberlik tohumlarının yeşerdiği bayram günleri ellerin öpüldüğü, yüreklerin birleştiği günler olmuştur. Bu güzel duyguların en yoğun şekilde yaşandığı mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Savaşların, kırgınlıkların olmadığı nice bayramlarda buluşmak dileğiyle herkesi kucaklıyorum” dedi.

Bayramlaşmaya katılan tüm konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Kaldırım, mahalle muhtarları ve meclis üyeleriyle sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 17:25:44
Güncelleme :30 Eylül 2008 Salı 17:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?