6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kaldırım, muhtarlarla buluştu

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İlkadım ilçesi muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gazi’de yaşanan önemli değişim ve gelişimlerin İlkadım ilçesine taşınması için göreve talip olduğunu söyleyen Başkan Kaldırım, yıllardır sergiledikleri belediye-vatandaş birlikteliğini sürdüreceklerini de kaydetti.

Gazi, İlkadım ve Yeşilkent’in birleşmesiyle ortaya çıkan İlkadım İlçesinin tüm muhtarlarının katıldığı kahvaltıda çalışmalarından bahseden Başkan Kaldırım, İlkadım İlçesinin Samsun’un yüzde 60’ını oluşturacağını söyleyerek, sorumluluklarının bilincinde olduklarını kaydetti. 5 yıla yakın süredir görev yaptıklarına dikkat çeken Kaldırım, başarılı rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik adına da attıkları önemli adımlara dikkat çekti.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Kaldırım, “Ahbap çavuş ilişkisiyle yerel yöneticilik yapmadık. Hangi bölgede vatandaşlarımızın neye ihtiyaç varsa onu hayata geçirdik. İşsizlik sorununa istihdam çözümleri ürettik, gençlerimizi, kadınlarımızı, özürlülerimizi kucakladık. Bir kesimin değil, her kesimin hizmetinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Muhtarlar adına konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Samsun Şube Başkanı Mustafa Öztürk, Samsun için elini taşın altına koyan herkesin destekçisi olduklarını söyledi. Öztürk, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım’ın da görev sürecinde birbirinden önemli çalışmalar yaptığını ve bu çalışmaların yakın takipçisi olduklarını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 15:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?