2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım:'Hizmet için varım'

İlkadım ilçesinin, Türkiye'nin en önemli yaşam merkezlerinden biri haline geleceğini söyleyen Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, “İlkadım İlçesinde değişimin tarihi 30 Mart 2009 Pazartesi günüdür” dedi.


Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım yaptığı açıklamada, son 5 yıla damgalarını vurduklarını ve hayatın her alanından onlarca proje ile ilklere imza attıklarını söyledi. Her kesimin hizmetinde olarak sürdürdükleri görev süreçlerinin Gazi beldesi adına yenilikleri, değişimleri ve gelişimleri beraberinde getirdiğine dikkat çeken Başkan Kaldırım, hizmet sürecinin İlkadım ilçesinde de süreceğini belirterek, “Gazi Beldesinde büyük mücadeleler verdik. Halkımızla iç içe olarak örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya koyduk. Dönüp arkamızda bıraktığımız 5 seneye baktığımızda ne kadar önemli işleri başardığımızı, geleceğe nasıl yatırım yaptığımızı görmek mümkün. Şimdi aynı süreci İlkadım ilçesi için hayata geçiriyoruz” diye konuştu.


İlkadım ilçesinin sosyal, ekonomik, kültürel yapısını çok iyi bildiklerini belirten Başkan Kaldırım, bu yapıya uygun bir anlayışın 30 Mart 2009 Pazar günü itibariyle İlkadım ilçesine taşınacağını belirterek, “Türkiye'nin en önemli şehirlerinin başında gelen Samsun'un özellikle son dönemde yaşadığı büyük değişim ortadadır. Biz Gazi Belediyesi çatısı altında bu değişime katkı sağlamak için çıktığımız yolda önemli bir mesafe kat ettik. Belediyeciliğin sadece rutin hizmetlerden ibaret olmadığını çok net bir şekilde ortaya koyduk. Rutin çalışmalarımızı başarıyla sürdürürken, aynı zamanda onlarca sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik projeyi de beldemize kazandırdık. Şimdi aynı heyecanımızı İlkadım ilçesi için yaşıyoruz. Göreve gelmemizin ardından kısa bir süre sonra İlkadım ilçesi, Türkiye'nin önemli yaşam merkezlerinden birisi haline gelecek. İlkadım ilçesi halkı en iyi hizmetlerden faydalanacak” şeklinde konuştu.


En büyük özelliğinin tutamayacağı hiçbir sözü vermemek olduğunun altını çizen Başkan Kaldırım, 28 Mart 2004 seçimlerinde verdikleri tüm sözleri fazlasıyla tuttuklarını belirterek, şunları kaydetti: “Biz halkımıza söz verirken, bu sözlerimizi hayal olarak algılayanlar vardı. İşte tablo ortada, Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK), Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM), Geri Kazanım Projesi (GEKAP), Derebahçe Spor Tesisleri, Asfalt Plenti, Gazi Dershanesi, Kadın-Gençlik-Özürlüler-Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Merkezi, Toplu Konutlar, Ekolojik Yaşam Alanı ve daha nice projeyle verdiğimiz tüm sözlerimizi tuttuğumuzu kanıtladık. Şimdi, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düşüncesinden hareketle geleceğin yaşam merkezi İlkadım ilçesi için kollarımızı sıvadık. Halkımızın da gösterdiği büyük destekle yolumuza devam edeceğiz.”


Çalışmaları ve projeleriyle ilgili son derece iddialı olduğuna dikkat çeken Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, sözlerini şu sözlerle tamamladı: “Biz en iyisi için mücadele ettik, bu mücadelemizde de başarılı olduk. Biz daha iyisini yapana en iyisi yine bizim yaptıklarımızdır.”

İha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 13:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?