6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kaldırım kadınlardan ilham alıyormuş

Gazi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" özel programında konuşan Başkan Kaldırım, "Kadınlarımız, her şeyimiz. Tüm projelerimizi kadınlarımızdan ilham alarak hayata geçirdik" diye konuştu.


Gazi Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" programı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Gazi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın yanı sıra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Gazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun gösterileriyle başlayan programda, Kişisel Gelişim Uzmanı Ramadan Balkı, kadınların sosyal hayat içerisindeki yerini anlatan bir konferans düzenledi.


Daha sonra bir konuşma yapan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, kadınları sadece özel günlerde hatırlamadıklarının en güzel örneklerinden birinin Gazi Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi olduğunu söyledi.

Hayata geçirilen tüm projelerde önceliği beldede yaşayan kadınlara verdiklerini söyleyen Başkan Kaldırım, "Meslek edindirme kursları, okuma-yazma kursları, kültürel etkinlikler, sosyal yardımlaşma programları kapsamında kadınlarımızı yakından ilgilendiren bir çok çalışma yaptık. Sadece bir gün kürsülerden 'kadınlarımız bizim her şeyimiz' deyip sonrasında unutanlardan olmadık. İmkanlarımız doğrultusunda her zaman kadınlarımızın yanında olduk. Kadınlarımız, her şeyimiz. Tüm projelerimizi kadınlarımızdan ilham alarak hayata geçirdik" diye konuştu.


Daha sonra çalınan şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenen kadınlar, gerçekleşen şiir dinletilerini ve kısa gösterileri ilgiyle takip ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 13:43:36
Güncelleme :7 Mart 2008 Cuma 13:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?