2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım rekor oy bekliyor

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, "305 bin nüfusumuzun gücüne anlam katmak için rekor bir oy oranı bekliyoruz, onun için yaptıklarımızı bir kez daha gözler önüne seriyoruz" dedi.


Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Hastanebaşı Mahallesi'nde de yeni Seçim Koordinasyon Merkezini açtı. İlkadım ilçesinin Türkiye'de adından sıkça söz ettiren önemli yaşam merkezlerinden biri haline geleceğini ifade eden Başkan Kaldırım, bu değişimin nasıl olacağını merak edenlere de adres olarak Gazi Belediyesi'ni gösterdi. 28 Mart 2004 yerel seçimleri öncesinde seçim beyannamesinde bulunan yatırımlarını hayal olarak görenlerin bugün mahcubiyet içerisinde olduklarına dikkat çeken Başkan Kaldırım, "Hizmet ancak sevda ile olur, o da bizde fazlasıyla mevcut. Geçtiğimiz seçimlerde yola çıktığımızda bizim yapmak istediklerimizi hayal olarak görenler, yapacağımıza söz verdiğimiz projeleri imkansız olarak nitelendirenler 5 yıllık zaman zarfında, verdiğimiz tüm sözleri tuttuğumuzu da yakından takip ettiler" diye konuştu.

"İLKADIM'DA HEDEF OY REKORU"
Seçim gezileri kapsamında bir alışveriş merkezini ziyaret eden Başkan Kaldırım, esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Mağaza işletmecileri ve çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Kaldırım, alışveriş merkezinde kurulan buz pateni pistine de çıkan Başkan Kaldırım, burada patenciler ile buz üstünde objektiflere poz verdi. Çocukların ve gençlerin yakın ilgi gösterdiği Süleyman Kaldırım, 5 yıldır sürdürdükleri başarılı belediyecilik anlayışlarının temel yapı taşlarından birinin de gençlere yönelik projeler olduğunu ifade etti. Başkan Kaldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM), Gençlik Koordinasyon Merkezi gibi çok sayıda önemli gençlik projesinin altında imzamız var. Gerçekleştirdiğimiz yarışmalarda yeteneklerini ön plana çıkartabilen gençlerimiz, yerel yönetimlerin de tam merkezinde yer almış ve söz sahibi olmuşlardır. Meslek sahibi olmak isteyen gençlerimiz bu isteklerini Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) ile gerçekleştirmiş, iş sahibi olmuş gençlerimizin sayısı bin 500'e yaklaşmıştır. Bizim için asıl önemli olan konu geleceğimizdir. Günü kurtaran belediyecilik anlayışı bizimle birlikte son buldu. Hayata geçirdiğimiz sosyal belediyecilik anlayışının özünde geleceğe yönelik yatırımlar yapmak, bütün yaşam alanlarını kapsamak vardır. Şimdi bu düşüncelerimizi İlkadım ilçesi için sürdürüyoruz. Sözde değil özde hizmet aşkımızın devamı için 29 Mart 2009 seçimlerinde desteklerinizi bekliyorum" diye konuştu.
Kendisine yönetilen soruları yanıtlayan Başkan Kaldırım, bir vatandaşın, "Zaten seçimleri kazanacaksınız. Size inanıyor ve güveniyoruz" şeklindeki yaklaşımına, "Biz seçimlerde halkımızın bize olan güveninin, inancının sandıklardan çıkacağını biliyoruz. Halkımız İlkadım ilçesinin geleceğini iktidar gücüne ve hizmet aşkıyla dolu olan bizlere emanet edecektir. Ama 305 bin nüfusumuzun gücüne anlam katmak için rekor bir oy oranı bekliyoruz, onun için yaptıklarımızı bir kez daha gözler önüne seriyoruz" şeklinde cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 13:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.224.145.xxx Tarih : 23.02.2009 19:37:48

Valla  sayın başkanım..sizin çalışmalarınızı pek yakından takip edemedim fakat partinizin diğer başkanlarının adaletsiz tavır ve hizmetlerinden dolayı sizinde oylarınız rekor olmayacak gibi görünmekte..ben AKP Samsun büyükşehire baglı Altınkum bölgesinde ikamet etmekteyim..bazı hizmetleri Büyükşehirden almamız gerekirken maalesef başkanınımız estetik çalışmalarıyla meşgul olmakta..AKP li atakuma topu atıyor..oradaki belediyeye ulaşmak ne mümkün..Buyrun size AKP li adil davranamayan belediye başkanları..tüm bu olumsuzluklar içersinde siz rekor oy beklentisi içersindesiniz!! ne kadar inandırıcı olabilir sizce sayın başkanım??Altınkumda yollarımız kışın çamur yaz aylarında toz..altyapı yok bahcelerimizdeki b?k çukurlarını kullanıyoruz..dogalgaz için hizmet degil ticaret düşünülmekte..araziler yer yer 1 metre sular altında..gelinde bu parti mensubu başkanlara oy verin..verene saygı duymak lazım..fakat vermeyenede sormak lazım nedenini..saygılarr...bol şanslaarr..