2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım rekor oy istedi

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, “İlkadım bizim sevdamız. Halkımızdan rekor oy bekliyoruz" dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Kaldırım, Yağız Spor Tesisleri'nde kendisi adına verilen kahvaltıda Adalet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Kaldırım'ın yanı sıra Samsun Milletvekili Mustafa Demir'in de katıldığı kahvaltı çok sayıda vatandaşı da bir araya topladı. Kahvaltıda konuşan Başkan Kaldırım, "Bizim işimiz hizmet, boş laf değil. Seçimlerde başarılı sonuç alabilmek adına sizlere verilen vaatlere bir bakın. Birde bizim tuttuğumuz sözlere bakın.

Biz halkımızdan rekor bir oy bekliyoruz. Çünkü biz çalıştık, mücadele ettik. Hayal peşinde koşmadık, çalışmalarımıza 'hayal' olarak bakanların da hayata geçen projelerimizle nasıl utandığını hep beraber gördük" dedi.


AK Parti iktidarında yaşanan köklü değişimlere dikkat çeken Milletvekili Demir, "Samsun'un 5 sene öncesiyle şu anki durumu arasındaki büyük farkın adının "değişim ve gelişim" olduğunu söyledi.
Daha sonra Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Yenidoğan Mahallesi'nde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 18:51:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?