2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım rekorda ısrarlı

Gerçekleştirdiği ziyaret programları kapsamında düzenlenen ev toplantılarına katılmaya devam eden Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, "rekor" kıracakları iddiasını yineleyerek, "Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet" dedi.


Başkan Süleyman Kaldırım, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin yanı sıra düzenlenen ev toplantıları ile ilçe halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Katıldığı toplantılarda günü kurtaran belediyecilik anlayışına son verdiklerine dikkat çeken Başkan Kaldırım, geleceğe yönelik yatırımların İlkadım ilçesinin yarınlarını garantine altına alacağını belirtti. 28 Mart 2004 seçimlerinin ardından Gazi Belediyesi olarak hayata geçirdikleri tüm projelerin ülke çapında büyük örnek taşıdığını belirten Başkan Kaldırım, aynı hizmet aşkını İlkadım ilçesi için de taşıdıkların söyleyerek, "Bizim işimiz hizmet. Halkımızın memnuniyetini kendimize esas alarak çıktığımız yolda 5 yılı geride bıraktık.

Dönüp arkamıza baktığımız zaman birbirinden önemli projeleri ve bu projelerden faydalanan on binlerce vatandaşımızı görüyor, gurur duyuyoruz. Şimdi aynı gururu 304 bin nüfuslu İlkadım ilçesinde yaşamak istiyoruz. Bizim yaptıklarımız ortada, yapılamayanları yaptık. Kavgadan, gürültüden uzak durduk, halkımızın geleceğini düşündük. Halkımızda bunu çok iyi biliyor. İşte onun için diyoruz ki, İlkadım ilçesinde açılan sandıklar beraberinde büyük bir rekoru getirecek. Biz de bu güvene, sevgiye layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız" diye konuştu.


Başkan Kaldırım, Derebahçe Mahallesi'nde katıldığı bir ev toplantısında da mahalle sakinlerinin kendisi için hazırlattığı ve üzerinde fotoğrafının bulunduğu pastayı keserken, "Allah ağzımızın tadını, birlikteliğimizi bozmasın" diye konuştu.

"HEDEF YÜZDE 60"
Öte yandan, Gazi Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, eski AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz'ın yanı sıra İlkadım İlçesinde yaşayan çok sayıda Kavaklı vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Kaldırım, her kesimi kucaklayan hizmet anlayışlarına gelecek 5 yılda taviz vermeden devam edeceklerini belirterek, "Yerel yöneticilik, halkın her kesimine hizmet götürebilmeyi gerektirir. O benim adamım, bu benim komşum, şu benim hemşehrim diye, takım tutar gibi destek vermek o yaşam merkezinin 5 yılını heba etmektir.

Samsun'un genel yapısına bakıldığında çevre ilçelerden olduğu kadar Anadolu'nun çok sayıda şehrinden gelen vatandaşlarımızın da olduğu gözlenmektedir. Bu anlamda birliktelik içerisindeki hemşehri derneklerinin önemine inandık, tüm hemşehri derneklerimizle beraber olarak fikir alışverişinde bulunduk, projelerimizi tüm halkımızla birlikte hayata geçirdik. Ayrım yapmaksızın, herkese eşit hizmet götürebilmek adına bugüne kadar kendinden emin adımlar attık. Hizmet eşitsizliğine son verdik. Şimdi bu bütünlüğün devamı için ve İlkadım ilçesinin geleceği için yeniden kollarımızı sıvadık. Sizlerden İlkadım ilçesini iktidardan ayırmamanızı ve Gazi'de yaşanan büyük değişimlerin, gelişimlerin ilçemizde de yaşanması için destek istiyoruz. Yıllarca zaten kaybolmuş hizmet yılları vardı, son 5 yılda bu AK kadroların çalışmaları sayesinde buldu. Şimdi durmadan yolumuza devam etmek ve ilçemizi Türkiye'nin en önemli yaşam merkezlerinden birisi yapmak istiyoruz" diye konuştu.


AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarılı çalışma grafiğinin her geçen gün daha da yükseldiğine dikkat çeken eski AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, "AK kadrolara güvenenler asla mahcup olmadılar. Bu geçtiğimiz hizmet dönemlerinde böyle oldu, gelecek hizmet dönemlerinde de böyle olacak. Özellikle İlkadım ilçesinde Süleyman Kaldırım ile büyük bir rekor kırılacak ve bu rekor beraberinde çok büyük hizmetleri de getirecek" şeklinde konuştu.


Daha sonra toplantıya katılanlara hitaben yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gücüne güç katılmasının önemine değinen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Halkımızın verdiği destek ve bu desteğin karşılığında ortaya çıkan hizmetler sürecek. İnanıyorum ki İlkadım ilçesinde de bu sonuç değişmeyecek ve yüzde 60'lara ulaşan oy oranlarıyla halkımız bize olan güvenini tazeleyecek. Katıldığımız her toplantıda, bir araya geldiğimiz her vatandaşımızdan duyuyoruz. İlkadım'da yükselen sesler, 'Kaldırım' diyor, 'AK Parti' diyor" ifadelerini kullandı.
Daha sonra toplantıya katılan vatandaşlara seslenen AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, konuşmalarında vatandaşlardan destek istedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 16:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?