2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım seçim gezilerini sürdürüyor

İlkadım İlçe Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, daha sonra İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, SAMSEV, İlkadım Nüfus Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
İlk olarak AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve teşkilat üyeleriyle birlikte İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan'ı makamında ziyaret eden Başkan Kaldırım, İlkadım İlçesinde hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahsetti.

Samsun'un son yıllarda yaşadığı büyük değişimin ve gelişimin önümüzdeki dönemde süreceğine dikkat çeken Başkan Kaldırım, tüm resmi kurumlarla birlik içerisinde olacaklarını ve İlkadım İlçesini aydınlık yarınlara taşıyacaklarını söyledi. Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, yeni kurulan ilçede elini taşın altına koyan herkese destekçi olacaklarını belirterek, "305 bin nüfuslu İlkadım ilçesinde önemli çalışmalara imza atmaya hazırlanıyoruz. Bu anlamda yerel yönetimlerden de destek alacağız. Samsun için, İlkadım için kim elini taşın altına koyarsa biz yanında olacağız" diye konuştu.

"İSTİHDAM, SUÇ ORANLARINI DÜŞÜRECEK"
Daha sonra İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan'ı makamında ziyaret eden Başkan Kaldırım, İlkadım ilçesinin her anlamda yeniliklerin adresi olacağını belirterek başladığı konuşmasında özellikle sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik çalışmalarla gençleri kucaklayacaklarını ve bu sayede suç oranlarının da büyük oranda düşmesini beklediklerini kaydetti. İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan'dan ilçedeki asayiş oranları hakkında da bilgi alan Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, daha sonra müdürlükteki polis memurlarıyla da bir süre sohbet etti.
İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ardından da İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nü ziyaret eden Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, burada Müdür Muzaffer Çelik'le bir süre sohbet etti. Çelik, Başkan Kaldırım'a İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün çalışmalarına destek olan projeler hayata geçirdiği için teşekkür etti. Yaklaşan seçimler öncesi İlkadım ilçesinin geleceğine yönelik projelerini açıkladıklarını söyleyen Başkan Kaldırım, özellikle gençleri yakından ilgilendiren projeler ile İlkadım İlçesini geleceğe hazırlayacaklarını belirtti.

SAMSUNSPOR İÇİN ADIM ATILACAK
Daha sonra SAMSEV'i ziyaret eden Başkan Kaldırım, burada da SAMSEV Başkanı Sadi Subaşı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Önümüzdeki günlerde Samsunspor'a destek adına hayata geçirecekleri açılımdan bahseden Başkan Subaşı, Başkan Kaldırım'dan da tam destek sözü aldı. Belediye Başkanlığı'nın, diğer yöneticiliklerden çok daha zor olduğuna dikkat çeken Subaşı, Başkan Kaldırım'a seçim sürecinde başarılar diledi. Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, ziyaretlerini İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Nüfus Müdürlüğü'nü ziyaret ederek sürdürdü.

ESNAFLA BULUŞTU
Öte yandan, Başkan Süleyman Kaldırım, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam etti. İlkadım ilçesinin farklı mahallelerinde esnaf ziyareti yapan Başkan Kaldırım, Fatih Sultan Mehmet Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın yakın ilgisiyle karşılanan Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, gördüğü ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisine yönlendirilen sorulara da yanıt veren Başkan Kaldırım, hizmetlerle dolu 5 yıla bir 5 yıl daha ekleyeceklerini ve İlkadım İlçesi adını projelerle ve çalışmalarla Türkiye'ye duyuracaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 16:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?