2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım'dan 'Laf-iş' uyarısı

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediyesi Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, 5 yıllık başarılı çalışmalarının devamı için vize isteyerek, "Kimileri laf üretir, kimileri iş üretir. Projelerimiz ortada, çalışmalarımız ortada. Laf üretenlere sandıkta yanıt verin” dedi.


AK Parti İlkadım İlçe Belediyesi Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşlarla gerçekleştirdiği ev toplantılarına ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ev ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra resmi kurumları da ziyaret eden Başkan Kaldırım, Denizcilik Müsteşarlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Ziraat Bankası ve VakıfBank Merkez şubelerine de ziyaret düzenledi. Resmi kurumlarda çalışan idari amirler ve personellerle sohbet eden Başkan Kaldırım, yaklaşan seçimlerin İlkadım ilçesinin geleceğine yönelik önemli bir adım olacağına dikkat çekti. Resmi kurumların yanı sıra esnafla da buluşan Başkan Kaldırım, İstiklal Caddesi’ni gezdi. Hizmet yolunda emin adımlar attıklarına dikkat çeken ve hayata geçirdikleri projelerin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Kaldırım, seçimlerin ardından İlkadım ilçesinde geleceğe yönelik yatırımların start alacağını belirtti.

“7’DEN 70’E HİZMET”
Kaldırım, esnaf ziyaretlerinin ardından Çatalarmut, Reşadiye ve Çiftlik Mahallelerinde düzenlenen ev toplantılarına katıldı. Çatalarmut Mahallesi’ndeki ev toplantısı katılımın çok olması nedeniyle bahçede gerçekleşirken, yağan yağmura aldırış etmeyen yüzlerce mahalle sakini Başkan Kaldırım’ı alkışlarla destekledi. Konuşmasının başında coşkulu kalabalığa teşekkür eden Başkan Kaldırım, “Güneşli havalarda kendilerini anlatmaya 3 kişi, 5 kişi bulamayanlar gözümün önüne geldi. Yağan yağmura aldırış etmeden bizimle buluşan bu büyük kalabalığı görünce bir kez daha anlamış olduk ki İlkadım ilçesi kararını vermiş, 29 Mart 2009 Pazar sabahı bu kararlarını sandıklarla buluşturacak” diye konuştu.
28 Mart 2004 yerel seçimlerinin ardından başladığı görevinde her zaman bir adım daha ileriyi hesaplayarak hareket ettiklerini ifade eden Başkan Kaldırım, “O günlerle bu günler arasında çok büyük fark var. Her zaman büyük adımlar attık. Şehrimizdeki tüm idari kurumlarla işbirliği içinde çalıştık, şehrimizin gelişimine katkı sağladık. Aradan geçen 5 yıllık zaman zarfında halkımızın desteğini her zaman yanımızda hissettik. 7 yaşındaki çocuğumuza da, 70 yaşındaki büyüğümüze de hizmet verdik” diye konuştu.

“KİMİLERİ LAF ÜRETİR, KİMİLERİ İŞ”
Enkaz edebiyatı yapmadan sürdürdükleri çalışmalarının ardından artık halka hesap verme günü geldiğini belirten Başkan Kaldırım, şöyle konuştu: “19.5 milyon TL borçla devraldığımız belediyede bugün borç 6 milyon TL civarlarındadır. Bir taraftan borç öderken, diğer taraftan da değeri 60 milyon TL’yi bulan dev yatırımları beldemizle buluşturduk. Bizimle hayata geçen projeleri şaşkınlıkla izleyen ama hayran kaldıklarını gizleyenlere şimdi yeni projelerimizi açıklıyoruz. Mahallelerimizde mini hizmet binaları, Kürtün ve Çatalarmut Vadisi, Katlı Otoparklar, Kentsel Dönüşüm Projeleri, Anadolu Mahallesi Sosyal Tesisleri, Baruthane Vadisi, Tarihi Binaların Restorasyonu, Okullar Bölgesi Projesi, Dev İlkadım Anıtı ve Atapark Projesi, Küçük İşletmeler Sitesi, Yaşlılar Koordinasyon ve Bakım Merkezi. Bu projeleri n hayata geçeceğine de hayal gözüyle bakamayacaklar, çünkü bundan önce ne söz verdiysek tuttuk, yine tutacağız. Demokrasi Kürsüsü, İlkadım Yerel Kalkınma Platformu, Modern Hayvan Barınağı, Mobil Acil Hizmet Birimi’ni de yine biz hayata geçireceğiz. Şu an tasarım aşamasında olan onlarca projeyi de İlkadım ilçesinde biz hayata geçireceğiz. Kimileri laf üretir, kimileri iş. Buyurun kararınızı kendiniz verin kim laf üretiyor, kim iş üretiyor ortada.”

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?