6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kaldırım'dan Kadifekale ziyareti

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İlkadım ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine Kadifekale Mahallesi ile devam etti.

Kadifekale Mahallesi'ni gezen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Süleyman Kaldırım, tasarlanan projelerin hayata geçmesinin ardından İlkadım ilçesinde köklü değişimlerin yaşanacağını söyledi.

Kadifekale Mahallesi Muhtarı Güven Akan'ın da katıldığı ziyaretleri sırasında bir çay ocağında oturan ve mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayan Başkan Kaldırım, "Hizmetlerle dolu 5 yılın ardından gelinen nokta bizleri gururlandırıyor. Verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Vermediğimiz sözleri de vermişiz gibi davrandık ve 59 milyon YTL yatırımı beldemize sunduk. Şimdi dönüp arkamıza bakıyoruz da bize güvenenleri nasıl haklı çıkardığımızı görüyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilek saygı IP: 88.254.190.xxx Tarih : 16.12.2008 18:24:52

slm süleyman kaldırım hep atıyor ama yaptığı ne var mahallemizede o kadar sözler verdi ama hiç biri yok oy zamanı yaklaşınca yine söz vermeye başladı sokağımızı asfalt yaptıracaktı neden önceden yaptırmadıda şimdi oy zamanı yaptırdı önce verdiği sözleri yerine getirsin sonra tekrar söz versin milleti kandırmasın nice fakir insanlar var gelip onların evine baktımı ama nerde bi zengin var evlerine yardım ve kömür gidiyor neden fakir insanları görmüyor neden zenginlere gidiyor hep yardım önce olara çözüm bulsun sonra oy toplasın ve söz versin