2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım'dan miting gibi toplantı

AK Parti İlkadım İlçe Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Adalet, Kıran ve Reşadiye Mahallelerinde açık hava toplantıları düzenledi.


AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Adalet, Kıran ve Reşadiye Mahallelerinde düzenlenen toplantılara katıldı. Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin başarılı yöneticilik anlayışının yerel yönetimlerde de fazlasıyla hissedildiğine dikkat çekti. Demir, "AK kadroların yönettiği belediyelerin önemli projelere imza attığını görüyoruz" dedi.
Konuşmasının başında coşkulu kalabalığın seçim sonuçlarını yansıttığını dile getiren Başkan Kaldırım, 29 Mart 2009 Pazar akşamında yaşanacak olan büyük coşkunun seçime 4 gün kala başladığını belirtti. Kaldırım, "Halk kararını vermiş. Hizmeti, adaleti ve kalkınmayı seçmiş. Bize de bu büyük teveccühe layık olmak kalıyor. Hizmet uzun soluklu bir yarış. Bu yarışta halkı memnun edebilmek, projelerle buluşturmak, geleceğini güven altına almak gerekiyor. Bu düşünceden hareketle, hizmetlerle dolu 5 yılın dolu dolu geçtiği Gazi Belediyesi'nde yapılamayanları yapmanın gururunu yaşıyoruz. Sadece günü kurtaran değil, geleceğe yatırım yapan bir anlayışın yer aldığı yönetim şeklimiz halkın her kesiminden büyük destek aldı. Aldığımız bu destekle çıktığımız yolda büyük bir oy farkıyla seçimleri kazanmamıza sadece sayılı günler kaldı" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 13:59:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?