2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım'dan öğrencilere sinama bileti

AK Parti Gazi Belediye Başkanı ve İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, minik öğrencilere çizgi film bileti hediye etti.


Seçim çalışmalarını sürdüren Süleyman Kaldırım, Sema Cengiz Biberci Anadolu Kız Meslek Lisesi Uygulamalı Ana Okulunu ziyaret etti.

Çocuklarla sohbet eden Kaldırım, Çok Amaçlı Gençlik Merkezi'nde (ÇAGEM) çocuklara yönelik gerçekleştirilen çizgi film gösterimleri için bilet dağıttı. Çocuklara verdikleri önemi bir kez daha dile getiren Başkan Kaldırım, "Göreve geldiğimiz günden itibaren gençlerimizi, çocuklarımızı çok önemsedik. Bu anlamda gençlerimize yönelik meslek edindirme kursları, koordinasyon merkezleri ve dershane kurduk. Çocuklarımızın da eğitimlerine katkı sağlamak için geniş kapsamlı çalışmalar yaptık" dedi.


Bu arada, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'AK Elçiler' programı kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen mektupların, İlkadım ilçesine dağıtılma görevini, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları üstlendi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Kaldırım, Başbakan'ın kaleme aldığı ve ülkende yaşanan gelişmelerin, büyük değişimlerin mektupta anlatıldığını kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 20:00:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?