2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım'ın seçim çalışmaları

Kavaklılar Derneği'nde İlkadım ilçesinde yaşayan Kavaklılarla bir araya gelen Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, “Hizmetin eşi, dostu, hemşehrisi olmaz. Hizmetin sevdası olur. O da bizde var” dedi.


Yaptığı konuşmada hizmetlerinin devamı için destek isteyen Başkan Kaldırım, son 5 yılda ortaya koydukları çalışmaların inkar edilemeyecek kadar büyük olduğunu ifade etti. Samsun'un ve İlkadım ilçesinin Karadeniz Bölgesi adına önemine dikkat çeken Başkan Kaldırım, “İlkadım ilçesi yeni kurulan bir yaşam merkezi. Konumu ve büyüklüğüne ancak geleceğe yatırım yapılarak katkı sağlanabilir. Hizmet eşitliğinden yana olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızda bugüne kadar her kesimden vatandaşımızla kucaklaştık. Bu önemli özelliğimiz önümüzdeki dönemde de tüm bütünlüğüyle devam edecek” diye konuştu.
Ahbap, çavuş ilişkisiyle oy vermenin İlkadım İlçesinde geleceğe yapılacak yatırımların önünü kesmek olacağına dikkat çeken Başkan Kaldırım, “Hizmet uzun soluklu bir yarış. Bu yarışta o benim arkadaşım, bu benim akrabam, o yakınımın yakını, bu hemşehrim diye oy kullanmak, bugüne kadar yapılan hizmetleri yok saymak, bundan sonra yapacağımız çalışmaları da istememek anlamına gelir. İlkadım ilçesinin kaybedecek 5 yılı yok, bu anlamda her siyasi görüşten, her kesimden vatandaşımızdan destek istiyoruz. Seçimleri kazanmaktan yana bir tereddüdümüz yok” şeklinde konuştu.


Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavaklılar Derneği Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, Samsun ve İlkadım ilçesini seçimlerin hayırlı olmasını dilediklerini söyledi. Dernek olarak bütün adayları misafir etmek ve çalışmalarını, projelerini dinlemek istediklerini söyleyen Dernek Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, “Şehrimizde yaşanan gelişmelerin takipçisiyiz. Çocuklarımızın, geleceğimizin daha aydınlık olması için elini taşın altına koymaya hazır olan herkes bizim için önemlidir. Biz bu şehrin çocuklarıyız. Demokrasinin önemli yapı taşı olan seçimlerde halkımızın vereceği kararı bizde merakla bekliyoruz” dedi.
Öte yandan, Başkan Kaldırım, Yeşiltepe ve Kıran Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.


Gazi Belediyesi'nin son mesai gününde düzenlenen birliktelik yemeğinde de belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Kaldırım, belediye çalışanlarının masalarını gezerek herkesle sohbet etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 14:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?