2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaldırım'ın toplantısına büyük ilgi

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Yaşardoğu Mahallesi'nde gerçekleştirilen ev toplantısı mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle açık hava toplantısına dönüştü.

Kaldırım'ın Yaşardoğu Mahallesi'nde düzenlediği ev toplantısı, yoğun katılım olması münasebetiyle açık hava toplantısına dönüştü. Toplantıya Başkan Kaldırım'ın yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gazi beldesinin son yıllarda yaşadığı büyük değişimin ve gelişimin sırrını açıklayan Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, "Bizim son 5 yılda yaptıklarımıza bakarak, aynı hizmetleri yapabileceklerini sananlar büyük bir yanılgı içerisindedir. Bizim içimizde hizmet aşkı, yolumuzda AK Parti'nin ışıkları ve arkamızda halkımızın desteği var. Seçimlere sadece sayılı günler kalmış. Ama bakıyoruz bizden başka proje anlatan yok. İlkadım Belediyesi lafla büyümez, işle büyür. İşi gücü laf olanlara cevabı millet verecektir. Çünkü bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Bugün gençlerimiz geleceğe umutla bakıyorsa, kadınlarımız, özürlülerimiz el ele vermiş sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı çalışmalar içerisinde yer alıyorsa bu bizim hizmet eşitliğimizin bir sonucudur" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "İlkadım ilçesi kararını vermiş. Tercihini AK kadrolardan yana kullanmış. Şimdi önümüzdeki seçimlerde hem büyük bir rekora imza atacağız hem de dünyanın önünde saygıyla eğildiği Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gücüne güç katacağız. Muhalefet AK Parti'ye yüzde 52'lik baraj koymuş. Kendilerini mahcup etmeyelim. Samsun'da, İlkadım'da bu yüzdelik oranları aşalım, bir kez daha utandıralım" dedi.

Cedit ve Rasathane Mahallelerinde meclis üyeleriyle birlikte gezen Başkan Kaldırım, mahalle halkına ve esnaf karanfil dağıttı. Süleyman Kaldırım, programın devamında Samsun 1 Nolu Dolmuş Hattı şoförlerini ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 17:51:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muratdemir IP: 78.174.35.xxx Tarih : 22.03.2009 10:23:17

suat kılıç bey.sen samsun millet vekilisin.ve savunduğun adayında sülüyman kaldırım.şimdi şunu sormak istiyorum.samsun gazi belediye başkanı olarak.(samsunun belediye bütçesinden) trabzonun hangi ,ilçelerinin yollarını yapmıştır onu açıklasın. samsun halkına  sülüyman kaldırım. vekil bey. samsunlular bunu ve bunları  iyi tanısın.sizler gidip trabzondan aday olun.samsundan ellerinizi çekin.