3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Kampa moral ziyareti

SAMSUN SHÇEK JUDO KULÜBÜ'NE MORAL DESTEĞİ

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Özcan Karslı ve Sosyal Hizmetler Samsun İl Müdürü Adnan İpekdal, Samsun SHÇEK Judo Kulubü sporcularını kamp yaptıkları Sinop'ta ziyaret etti.

Samsun SHÇEK Judo Kulübü, 6-7 Ağustos tarihlerinde oynanacak Büyükler Judo Süper Ligi 1. etap maçlarının hazırlıklarını, tamamı Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu'nda kalan 12 sporcuyla Sinop'ta sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Antrenör Kürşat Kılıç, "Geçen yıl 12 takımlı ligde zorlu rakiplerimiz arasında 7. sırayı alarak ligde kalmayı başardık. Bu sene sporcu gençlerimizin hırsı bir kat daha arttı ve yeni sezona hazır ve güçlü bir şekilde girmek için günde 3 idmanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz yeni sezonda ilk 4 takım arasına girerek Türkiye'yi, Samsun'u ve Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nu Avrupa Şampiyonası'nda temsil etmek" dedi.

Sinop kampını ziyaret eden Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adnan İpekdal, "Geçen sezon ligi 7. sırada tamamlayıp bu sene de ligde kalmaya hak kazanan gençlerimizi canı gönülden kutluyorum. SHÇEK Judo Takımı kısıtlı imkanlara rağmen çıtayı daha da yukarılara taşımak için çalışmalarına devam etmektedir. Bugün biz de gençlerimize kamp yaptıkları Sinop'ta moral vermek için bulunuyoruz" diye konuştu.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Özcan Karslı ise Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nu bu ligde temsil eden Samsun SHÇEK Judo Kulübü'ne yeni sezonda başarılar diledi.

SAMSUN SHÇEK JUDO KULÜBÜ'NE MORAL DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2011 Cumartesi 10:31:05
Güncelleme :23 Temmuz 2011 Cumartesi 13:45:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?