2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kamyon ve minibüs şoförleri adliyede

Samsun'da 9 kişinin öldüğü, 13 kişinin de yaralandığı kazanın ardından gözaltına alınan minibüs ve kamyon sürücüleri adliyeye sevk edildi.


Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı Cumhuriyet Dış Kavşak'ta gece saat 00.01 sıralarında meydana gelen kazada, Adem Ç.'nin kullandığı 37 EP 276 plakalı ağaç yüklü kamyon, kavşakta yolun karşısına geçmeye çalışan ve düğünden dönen ailelerin bulunduğu Kamil K. (35) yönetimindeki 55 C 0082 plakalı minibüse yandan çarptı. Kazada minibüste bulunan çoğu akraba 9 kişi ölürken, 13 kişi de yaralandı. Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan minibüs şoförü olduğu iddia edilen Kamil K. (35) ve kamyon şoförü Adem Ç. adliyeye sevk edildi. 141 promil alkollü olduğu iddia edilen Kamil K.'nın sürücünün kendisi olmadığını, asıl sürücünün Abdullah B. olduğunu öne sürmesi üzerine Abdullah B. de adliyeye çıkarıldı. Abdullah B.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, kazayla ilgili savcılık tahkikatı devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 16:45:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selcuk gündüz IP: 78.51.197.xxx Tarih : 21.04.2009 15:29:53

FECI BIR KAZA ÖLENLERI ALLAH RAHMET EYLESIN  AMA BENCE BU BIR KAZA DEGIL RESMEN KATLIYAM ,NASIL OLUYORDA BIR MİNÜBÜSE 22 KISI BINDIRILIYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEGIL .BU KATLIYAMA SEBEP OLANLARI   ÖMÜR BOYU CEZA ILE CEZALANDIRMALI  CÜNKÜ INSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI  ,ARTIK BIRILERI  BÖYLE KATLIYAMLARA DUR DEMELI , SÜRÜCÜ BELGESI VEREN KURUMLAR BU KATLIYAMDAN SONRA BIR KEZ DAHA DÜSÜNMELILER .HAK EDEMEYENLER PARA KARSILIGIDA OLSA SÜRÜCÜ BELGESI VERMEMELILER ,VERIRLERSE BÖYLE KATLIYAMLARA ORTAK OLURLAR.ALLAH BIR DAHA KIMSEYE BÖYLE KATLIYAMLAR GÖSTERMESIN ÖLENLERIN YAKINLARINADA  YARADAN SABIRLAR VERSIN .