2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kansere yenik düşen hemşire ağlattı

Samsun'da 3 ay önce yakalandığı akciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden 2 çocuk annesi hemşire, görev yaptığı hastane bahçesinde yapılan törende mesai arkadaşlarına gözyaşına boğdu.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ameliyathanesinde görevli hemşire Sevgi Yılmaz (48), 3 ay önce yakalandığı akciğer kanseri hastalığına yenik düştü. Bir süre tedavi gören ve daha sonra evine gönderilen Sevgi Yılmaz, bugün aniden rahatsızlandı.

Ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenilen 2 çocuk annesi Sevgi Yılmaz, yolda hayatını kaybetti. Sevgi Yılmaz için bugün 8 yıldır görev yaptığı Samsun Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Aynı zamanda Ladik Devlet Hastanesi'nin eski başhemşiresi olan Sevgi Yılmaz için mesai arkadaşları gözyaşı döktü.


Samsun Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Mithat Günaydın, törende yaptığı konuşmada, "Sevgi hemşire insan canlısı, görevine sadık, mükemmel bir insandı. Ölümü bizleri derinden üzdü. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.


Sevgi Yılmaz'ın yarın ikindi namazına müteakip Gürbüz Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kıranköy Ailesi Kabristanlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 23:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?