6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kapalı spor salonuna tam not

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlkadım Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda sabah kahvaltısında bir araya geldi.

'Bulvar üstü' diye tabir edilen Kadifekale, Kökçüoğlu ve Cedit Mahallelerinin kesiştiği yerde inşa edilen Kapalı Spor Salonu'nu gezen Yabancılar Pazarı Derneği yöneticileri, tesise hayran kaldılar.

Tesisin tüm birimlerini dernek üyelerine gezdiren Başkan Erdoğan Tok, minder ve salon sporlarının yapıldığı merkezlerle birlikte, spor salonunun tüm ünitelerini ayrıntılarıyla anlattı. Tesisin inşasında her şeyin tüm donatılarıyla birlikte noksansız olarak oluşturulduğu salona hayran kalan dernek üyeleri, kendi çocukluk dönemlerinde oturdukları bölgeye yakın, tüm spor aktivitelerinin yapılabildiği bir spor salonunun olmadığını ve şimdiki gençliğin çok şanslı olduğunu dile getirdi. 

İlkadım'da inşa edilen spor salonunun gençliğin spora olan ilgisini ve ahlaki gelişiminde önemli bir faktör olarak gördüklerini söyleyen Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç, inşa edilen spor salonunun Samsun'da ve İlkadım'da önemli bir ihtiyaç olduğunu, bu boşluğun giderildiğini kaydetti.

Yabancılar Pazarı esnafının yoğun olarak İlkadım bölgesinde ikamet ettiğini söyleyen Olcay İnanç, “Tesisin tüm imkanlarından eşimiz ve çocuklarımız en iyi şekilde faydalanıyor. Memnuniyetlerini de yüzlerinden görüyoruz. Sizden Allah razı olsun, eşlerimiz günün stresini ve yorgunluğu buradaki step-aerobik aktivitelerinden yaralanarak moral buluyorlar. Bu moral ve sevinç bizlere olumlu yansıyarak aile saadetinin ayakta kalmasına vesile oluyor” dedi.

Gençliğin gelişimine yönelik eğitimlerine çok önem verdiklerini söyleyen Başkan Tok, Karadeniz'de bir başka örneği bulunmayan spor salonunun aktiviteleri ile çocukların ahlaki ve bedensel yönden gelişimini sağladıklarını ve tesisin giriş katında inşa edilen mart ayında hizmete girecek olan Bilgi Evleri ile de beyin gelişimine katkıda bulunacaklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 14:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?