5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Kapkaççı denildi, serbest bırakıldı

Samsun'da, bankadan çıkan bir kişinin, içinde 13 bin YTL para bulunan çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan genç, serbest kaldı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Eski Sanayii Sitesi'nde 4 gün önce saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Bir bankanın sanayi şubesinden para çeken hırdavatçı Ali Kemal G. (35), bankadan çıkıp park halindeki aracına yürüdüğü bir sırada kimliği belirsiz bir kapkaçının saldırısına uğradı. Kapkaççı, Ali Kemal G.'nin elindeki içinde 13 bin YTL para bulunan çantayı zorla alarak kendisini bekleyen 55 SR 264 plakalı otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Kimliği belirsiz kapkaççı olaydan sonra kayıplara karıştı. Kapkaç mağduru Ali Kemal G, polise şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri kapkaç olayının ardından aracı kullandığı iddiasıyla A.S.'yi gözaltına aldı. A.S.'nin ifadesi doğrultusunda kapkaç olayını gerçekleştirdiği iddia edilen A.T. (17), dün Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ali Kemal G.'nin A.T.'yi teşhis edemediği ve A.T.'nin de suçlamayı kabul etmediği öğrenildi. Polisteki sorgulanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen A.T, yeterli delil bulunmadığından serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2006 Cuma 21:47:03
Güncelleme :18 Eylül 2006 Pazartesi 15:03:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mekki aslan IP: 80.135.100.xxx Tarih : 14.09.2006 17:02:21
sizlere iyi günler ben almanyadan katiliyorum birincisi bu kapkacci olaylari onnemi alinamaz önce siahlari toplasinlar bacakkadar cocuklarda silah gece gezemez haldeyiz inanninki izine geldimde gece disarda gezmekten cekiniyorum ne hale gelmisiz haberlerde duyduma gore silah firmasi bilmem ayda ödeme sarti iyile silah verecekmis bunlar iyi bir sey degil ne olur bunlarin önnemini alsinlar.NOT.birde samsunnun yerli kanalini avrupaya yayinlasinlar rizenin var girasunun var tirapzonun var neden samsunnun yok belediye baskanimizdan yada sahizlardan ricam en kisa zamanda yayina girsin.cevapbinizi bekliyorum saygilarimla