2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Karacalar Köyü'nde birliktelik

Kavak Karacalar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ''Kutlu Doğum Haftası'' etkinlikleri kapsamında düzenledikleri programda birlik ve beraberlik örneği yaşandı.


Her yıl görkemli bir şekilde gerçekleştirilen etkinliği geleneksel hale getirerek dayanışma ve birliktelik ruhunun canlandırıldığı programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, MHP'li İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, Kavak ilçesine bağlı köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

7'sinden 70'ine her yaş grubunun bir araya getirilerek dayanışma ve kardeşlik ruhunun perçinleştiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. “Kutlu Doğum Haftası'' etkinlikleri kapsamında Hz. Muhammed'in doğumun 1438. yıl dönümü dolayısıyla mevlit okutuldu. Okunan mevlidin ardından söz alan Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.


Kavak Karacalar Derneği'nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği programın geleneksel hale geldiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kutlu Doğum Haftası programlarını, milletçe birlik ve bütünleşmeyi sağlayan ortak paydanın unsurları olarak değerlendirdi. Peygamber sevgisi etrafında buluşmayı, milletçe kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olan bu tür etkinliklerin dayanışma ruhunu arttırdığını belirten Başkan Demirtaş, Karacalar Köyü Derneği'nin koordine ve öncülüğünde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere, maddi-manevi katkı sağlayanlara teşekkür etti

İha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 14:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kasım bahar IP: 78.161.217.xxx Tarih : 23.05.2009 17:53:51

gösterseneniz bu güzellik nerde olmuş karacalar burası başka yok tşkler