4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Karadeniz bir can daha aldı

Çorum'dan arkadaşları ile birlikte Samsun'a denize girmek için gelen genç adam Karadeniz'de boğuldu.

Edinilen bilgilere göre, Çorum'un Osmancık ilçesinden aynı işyerinde çalıştığı arkadaşları ile birlikte denize girmek üzere Samsun'un 19 Mayıs ilçesine gelen Süleyman Erel (35), sahilde piknik yaptıktan sonra serinlemek üzere denize girdi. Süleyman Erel, çok sayıda tatilcinin bulunduğu denizde derin olmamasına rağmen gözden kayboldu. Çevrede yüzenlerin genç adamın battığını görmesinden sonra polis ve ambulansa haber verildi.

Kısa sürede olay yerine gelen Deniz Liman Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri, denizde arama çalışmalarına başladı. Dalgıç polislerle birlikte vatandaşlarda denize girerek arama çalışmalarına katılırken, Süleyman Erel'e yaklaşık 45 dakika sonra ulaşıldı. Vatandaşlar ve polis tarafından kıyıya çıkartılan Süleyman Erel'e ilk müdahaleyi dalgıç polisler yaparken, olay yerinde ailesi ile birlikte bulunan Mürvet Uzer isimli acil tıp teknikeri, polislerle birlikte genç adama kalp masajı uyguladı.

Polislerin ve Mürvet hemşirenin yaklaşık 30 dakika süren müdahalesine cevap vermeyen Süleyman Erel, daha sonra olay yerine gelen ambulans ile OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Süleyman Erel'in Osmancık ilçesinde bir benzin istasyonunda çalıştığı, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SAMSUN'DA BOĞULMA
 
 
SAMSUN'DA BOĞULMA
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2010 Pazar 15:28:05
Güncelleme :18 Temmuz 2010 Pazar 22:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?