4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Karadeniz insanı film olacak

KARADENİZ İNSANI FİLM OLACAK

Emret Komutanım dizisinin Laz Cemal'i Karadenizli oyuncu İsrafil Köse, Gürgen Öz ile birlikte Karadeniz insanını anlatan bir filmin başrolünü paylaşacak.

Çetin Altay ile birlikte oynadığı 2 kişilik 'Lazutlar' isimli oyun için Samsun'a gelen Karadenizli sanatçı İsrafil Köse, Karadeniz insanını anlatan bir projede Gürgen Öz ile birlikte başrolü paylaşacağını söyledi.

TRT'de yayınlanması düşünülen Osmanlı dönemine ait bir dizi projesi dışında Karadeniz insanını anlatan filmde Gürgen Öz ile başrolü paylaşacaklarını söyleyen İsrafil Köse, projenin Temel ile Dursun'un maceralarını anlatan bir sinema filmi olacağını söyledi.

Film hakkında kısa bilgi veren İsrafil Köse, "Yönetmen büyük ihtimalle ya Kartal Tibet, ya da Biray Dalkıran olacak. Projede öncelikli olarak, benim bildiğim, Gürgen Öz ile ben varım. Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon'da çekilecek. Tahmini olarak şubatın sonu, martın başı gibi çekimler başlayacak. Filmde Temel, Da Vinci şifresini okuyor, 'Sümene Manastırı'nın da şifresi yok mu?' diyor ve 'Hadi uşağım' diyerek Dursun'u da yanına alarak oraya gidiyor. Bu ikilinin başından geçen trajikomik olayları,

Karadeniz'in naif havasında işlemek üzere yola çıkacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 13:54:04
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 14:05:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?