2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Karadeniz postası 56 yaşında

KARADENİZ POSTASI 56 YAŞINDA

Samsun'da 1953 yılında yayın hayatına başlayan Karadeniz Postası gazetesi, 56. yaşını kutladı.

Anakent Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kutlama programında konuşan Vali Yardımcısı Hasan Özhan, Karadeniz Postası gazetesinin başarılı yayın hayatının devamını diledi. Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz, gazetenin 56. yaşını kutlayarak, başarı temennisinde bulundu.

Gazetelerinin, ilkeleri üzerinde yükselen bir kurum olduğunu vurgulayan Karadeniz Postası İmtiyaz Sahibi Avukat Cemil Deveci, “Cumhuriyetin kuruluş felsefesi ve temel ilkelerine inanmaktayız. Düşünce ve inanç özgürlüğünü savunuyoruz. Özgürlükçü, katılımcı ve çoğulcu demokrasinin tüm kurum ve kuruluşlarıyla işlemesinden yanayız. Bu gazetenin geçmişi aktır, bundan böyle de ak kalacaktır” dedi.

Karadeniz Postası Genel Yayın Yönetmesi Coşkun Özbek ise gazetenin doğru, tarafsız, objektif yayın politikasının ve yayın çizgisinin taviz verilmeden devam edeceğini, başarı çizgisinin her geçen gün yükseltileceğini ifade etti. Tören sonunda protokol üyeleri, meslekte uzun yıllar çalışmış ve gazetenin yayın hayatında emeği bulunanlara plaket verdi.

Kutlama programına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Bulut, kamu kurum ve kuruluş, oda ve dernek temsilcileri katıldı.

KARADENİZ POSTASI 56 YAŞINDA
KARADENİZ POSTASI 56 YAŞINDA
KARADENİZ POSTASI 56 YAŞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2009 Cumartesi 21:22:04
Güncelleme :5 Aralık 2009 Cumartesi 21:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?