6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Karahan ilçe başkanı seçildi

AK Parti Havza İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'nde Mahmut Karahan, başkan seçildi.
AK Parti Havza İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'nde Havza Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Kongreye AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle, Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç, Mustafa Demir, Birnur Şahinoğlu, Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, Amasya İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Gülle, belediye başkanları ve partililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından milletvekilleri birer konuşma yaptı.

Milletvekili Akif Gülle ise yaptığı konuşmada, 2001 yılında Genel Başkanları Recep Tayip Erdoğan başkanlığında bütün Türkiye'den gördükleri sevgiyi, Havza'dan da gördüklerini söyledi. 2001 yılında AK Parti'nin iktidara geldikten sonra Türkiye'de çok şeyin değiştiğini vurgulayan Gülle, hükümetin yaptığı hizmetlerden bahsetti. Yapılan kömür yardımıyla ilgili eleştirilere cevap veren Gülle, "Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara kömür yardımı yapılıyor. Diğer siyasi partiler, 'bunları oy için yapıyorlar' diye bizi eleştiriyor.


Yazıklar olsun. Hükümetimizden her ay Havza Kaymakamlığımıza 20 bin YTL para geliyor. İş kurmak isteyene, kömürünü alamayana, sıcak yemeği olmayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılsın diye. Türkiyemizde çok şeyler yapıldı ve yapılmakta. Bu hız ile devam edeceğiz. 10 yıl sonra çok farklı bir Türkiye karşımıza çıkacak, bunun için var gücümüzle çalışıyor ve çalışacağız" dedi.


Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 416 delegenin katıldığı seçimde Mahmut Karahan ve Mustafa Köse yarıştı. Seçimde kongreye katılan 416 delegeden 393'ü oy kullandı. Kullanılan oylardan 265'ini alan Mahmut Karahan başkan seçilirken, rakibi Mustafa Köse ise 123 oyda kaldı. Oylardan 5'i de geçersiz sayıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 19:03:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?