3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Karanfil çalışmalarına başladı

KARANFİL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Aslan Karanfil, Samsun'un 17 ilçe ve 938 köyünde AK Parti'nin politikalarını anlatmak için çalışmaya başladıklarını belirterek, "Listede olmak için değil, memleket adına yola çıktım" dedi.

Karanfil yaptığı açıklamada, "12 Haziran genel seçimlerinde ülkem ve memleketim Samsun'a hizmet, parasız yatılı okullarında okuduğum devletime olan vefa borcumu ödemek için çıkmış olduğum bu hizmet yolculuğunda şahsıma, gönül verdiğim partimden aday gösterilmem suretiyle teveccühte bulunan başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK Parti yönetimine en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunarım" diye konuştu.

"Her toplantımda, her görüşmemde söylediğim üzere 12 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından hayati öneme sahip, bu sebeple aday adaylığı sürecinde partimiz için gece-gündüz, köy-kent demeden çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" diyen Karanfil, "Bizim için bu mesele sıralamanın başında ya da sonunda hatta listede olup-olmama meselesi değil, bir memleket meselesidir" şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun 8. Sıra Milletvekili Adayı Aslan Karanfil, Samsun'un 17 ilçe ve 938 köyünde AK Parti'nin politikalarını anlatmak için çalışmaya başladıklarını söyledi. Karanfil sözlerini, "Listede olmak için değil, memleket adına yola çıktım" şeklinde tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 14:05:04
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 14:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?