3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Karanfil siyasete hızlı başladı

KARANFİL'İN SEÇİM GEZİLERİ

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Aslan Karanfil, ilk seçim gezisini Ayvacık, Terme, Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerine gerçekleştirdi.

İlçe teşkilatlarını ziyaretleri sırasıyla büyük ilgiyle karşılaşan Karanfil, “2005 yılında ilimize genel sekreter olarak atandım. Doğduğum topraklara hizmet imkanı buldum. Ben işin mutfağından geldim. Genel sekreterlikten istifa ederek siyasete girdim. Samsun halkının sağduyusuna ve güvenine inandığım için bu konularda risk almak adına hiç tereddüdüm olmadı” dedi.

Önümüzdeki sürecin Türkiye için önemli olduğunu belirten Karanfil, bu önemli süreçte ülkeye hizmet için yola çıktığını kaydetti. Terme, Salıpazarı ve Çarşamba'da partililerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karanfil, “Ladik'in Günkoru köyünde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. Gömüleceğim yer de orası. Kendimi anlatmak adına bunları söylüyorum. Altı yıllık süreçte Samsun'un her sorununda işin merkezinde oldum. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın heyecanını gördüm, ben de bu yola çıktım” diye konuştu.

Asla insanlara tepeden bakan bir yönetim anlayışı içinde olmadıklarını belirten Karanfil, şöyle konuştu: “Bürokratik anlamda da il, ilçe başkanları ve milletvekilleriyle beraber çalıştık. İl genel sekreterliği zaten bir tarafı siyasetle temas halinde olan bir kurum. Biz hiçbir zaman taraf olmadık, herkese elimden geldiğince yardımcı oldum, kimseye 'hayır' dememeye gayret ettim. Samsun'a çok güzel hizmetlerimiz oldu, teşkilatımız hep yanımızda oldu. Valilik noktasına gelmiş birinin istifasını doğru anlamanızı istiyorum. Benim hiçbir şekilde makam kaygım yok. Benim makamım zaten vardı. Bir hırs ve makam hevesiyle istifa etmedim. 12 Haziran seçimleri ülkenin kaderinde kritik öneme sahip. Referandumdan sonra yakalanan hava ülkemizi çok iyi bir noktaya getirdi. Türkiye örnek model haline geldi. Ülkemizin itibarı arttı. Ben Başbakanımız önderliğindeki bu hizmet kervanına siyaseten hizmet için istifa ettim. Oylarınızla hizmetinize talibim. Samsun'da milletvekili sayımızı arttırmak adına hepimiz çok çalışmalıyız.”

KARANFİL'İN SEÇİM GEZİLERİ
KARANFİL'İN SEÇİM GEZİLERİ
KARANFİL'İN SEÇİM GEZİLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 14:50:05
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 16:09:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?