3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Karanfil'in telefon mesaisi

KARANFİL'İN TELEFON MESAİSİ

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil'in temayül sonrası teflonları susmuyor.

Gerek Samsun'dan gerekse daha önce görev yaptığı yurdun dört bir tarafından, ikinci seçildiği temayülde elde ettiği başarıyı tebrik etmek isteyen sevenleri Karanfil'in telefonlarını kilitledi.

Bulunduğu her makamda işin hep mutfağında olduğunu, vitrinde hiç olmadığını, sorunların çözümü noktasında konunun tüm muhatapları ile birlikte ortak aklı ön plana çıkararak hareket ettiğini, bu sebeple de hizmet süresi boyunca kurduğu ilişkilerin hiç kesintiye uğramadan devam ettiğini belirten Karanfil, “Kamu hizmetim boyunca hesabı önce vicdanıma sonra millete ve devlete nihayetinde yüce Allah'a verme anlayışından hiç vazgeçmedim. Devletimin beni layık gördüğü her makamda hep 'halkın dilinden' konuştum. Kişi, kurum ideoloji ayırmadan, mesai kavramı gözetmeden çalıştım. Şimdi bunların bir tezahürü olarak insanların teveccühüne mazhar olmak arı bir gurur veriyor” dedi.

Yoğun temposunda bile kendisine ulaşmak isteyen herkese kapısının açık olduğunu belirten Karanfil, “Bu dün böyle idi, bundan sonra da aynen böyle devam edecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2011 Çarşamba 16:22:03
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 18:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat BEKTAŞ IP: 81.213.48.xxx Tarih : 24.03.2011 23:37:31

Aslan KARANFİL 1998 yılında görev yaptığım ilçede Kaymakam olarak görev yapıyordu. O gün bu gündür çizgisinde en ufak bir sapma olmadı. Her zaman mütevazi, halkın yanında, görevini en iyi şekilde yapan ve  insanların teveccühünü kazanan biri olmuştur. Milletin Vekili olmayı hakeden bir kişidir. Allah yar ve yardımcısı olsun.