3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Kardeş katili muhasebeci yakalandı

KARDEŞİNİ ÖLDÜREN MUHASEBECİ YAKALANDI

Samsun'da, bir market içinde kardeşini tabancayla vurarak öldürüp yengesini de ağır yaralayan muhasebeci yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde bir markette dün meydana geldi. Sami Gündüz (48) ile kardeşi Selami Gündüz (49) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki çocuk babası Selami Gündüz, belinden çıkardığı silahla ağabeyine kurşun yağdırdı.

Olaya müdahale eden Sami Gündüz'ün eşi Nurşen Gündüz (46) de kurşunlara hedef oldu. Vücuduna 8 kurşun isabet eden Sami Gündüz, kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, karnından tek kurşunla vurulan iki çocuk annesi Nurşen Gündüz de hastanede tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan zanlı Selami Gündüz, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinin takibi sonucu bir otomobilin içinde yakalandı. Olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte yakalanan Selami Gündüz'ün muhasebecilik yaptığı, öldürdüğü kardeşi ile ortak ticaret işleri yaptıkları ve mal paylaşımı yüzünden aralarında anlaşmazlık bulunduğu ileri sürüldü. Polisteki sorgulanması tamamlanan Selami Gündüz, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

KARDEŞİNİ ÖLDÜREN MUHASEBECİ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2011 Pazar 15:06:02
Güncelleme :17 Nisan 2011 Pazar 16:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?