4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Karısını sanal seks yaparken bastı

Samsun'da sigortacılık yapan Candemir Ertaş (39), Samsun Sahra Sıhhiye Merkez Eğitim Komutanlığı 19 Mayıs Kışlası'nda sivil memur olarak çalışan 11 yıllık eşi Nurten Ertaş'ı (34), mesai arkadaşı olan ancak 2 ay önce başka bir yere tayini çıkan Tabip Binbaşı T.A. ile sanal alemde seks yapmakla suçlayarak boşanma davası açtı. 

Candemir Ertaş, "Zaman zaman eşimin beni aldattığı hissine kapıldığım oldu ama yakalamadığım için bunu ilişkimize yansıtmamıştım. Geçtiğimiz hafta bilgisayarda MSN'de biriyle sohbet ettiğini gördüm. Yanına yaklaştığımda panik halinde bilgisayarı kapattı. Sonraki gün eşim işte olduğu zaman bilgisayara, VGA ekran çoğaltıcı denilen bir alet yerleştirdim. Kablo ile üst kattaki annemlerin evindeki bilgisayara bağlantı kurdum. Eşime telefon açıp eve geç geleceğimi söyledim. Eşim eve gelir gelmez bilgisayarın başına geçti. Tabip Binbaşı T.A. ile sanal alemde web kamerasayesinde seks yapmaya başladı" dedi.

"Kızımı istiyorum"
Daha sonra bu olayları eşine anlattığını söyleyen Ertaş, "Bana o kişiden hoşlandığını, o kişinin kendisine 'sevgilim' dediğini, beni sevmediğini söyledi. Bütün bunların ses kaseti elimde. Mahkemeye bu konuşmanın kasetini de delil olarak sundum. Artık beni aldatan kadınla işim olmaz. Ben sadece bu evlilikten olan 6 yaşındaki kızım Çağla'yı istiyorum" diye ekledi.

"Esrar kullanıyor"
Nurten Ertaş ise ise kocasının sürekli alkol ve esrar alarak kendisini ihmal ettiğini, sanal alemde eski bir dostu ile sohbet ettiğini, sanal seks yapmadığını söyleyerek, 250 bin YTL boşanma, 30 bin YTL de maddi ve manevi tazminat talep ederek dava açtı. Bu arada genç kadının ilişkisi olduğu iddia edilen T.A.'nın 16 yıllık evli olduğu öğrenildi.
SABAH
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2006 Çarşamba 09:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 85.96.222.xxx Tarih : 6.12.2006 20:04:40
yapacak bir şey yok, kendi eden kendisi bulur. Artık top kanunda kim haklı çıkacak ortaya. Samsunlu