6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Karısının kafasına bıçak sapladı!

Samsun'da genç bir kadın, şakalaşırken eşinin kafasına sapladığı ekmek bıçağı ile hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Hastane Mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık bir yıllık evli olan Aynur K. (24) ile eşi Tuncay K. (24), evlerinde şakalaşırken birbirlerine ekmek bıçağı atmaya başladı. Eşinin attığı bıçak, o sırada eğilen Aynur K.'nin kafasına saplandı. Genç kadın, kafasına bıçak saplı halde ambulansla önce Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi acil servisine, ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kadının kafasında saplı bulunan ekmek bıçağı ameliyatla çıkartıldı. Aynur K., kocasının şakalaşırken kazara bıçağı kafasına sapladığını söyledi. Unkapanı Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan Tuncay K.'nin ise eşinin verdiği ifadeyi doğrulayarak şakalaşırken attığı bıçağın karısının kafasına saplandığını söylediği öğrenildi. Doktorlar, saplanan ekmek bıçağını kendilerinin çıkarmamasının genç kadını ölümden kurtardığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 10:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?