4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Kart borcu intihar ettirdi

Samsun'da bir Rent A Car'a ortak olan genç, kredi kartı borcu yüzünden girdiği bunalım sonucu kendini işyerinde tabancayla vurarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Çiftlik Mahallesi Şevketiye Caddesi'nde bulunan Mert Rent A Car adlı oto kiralama servisinde meydana geldi. İddiaya göre, oto kiralama servisinin ortaklarından olan Erkan Işıkcı'nın (34) beden eğitim öğretmeni olan arkadaşı Ali A, Işıkcı'nın kredi kartını alarak bankadan 7 bin 500 YTL çekti. Ancak, Ali A. bu parayı geri ödemeyince faiziyle birlikte kredi kartı borcu 15 bin YTL'ye çıktı. Ali A'nin Antalya'ya tayin olması ve borcuda ödememesi üzerine bunu gurur meselesi yapan Erkan Işıkcı, bunalıma girdi. Işıkcı, sabah saat 08.00 sıralarında işyerinde kafasından vurulmuş olarak bulundu. Yapılan incelemede evli ve 2 çocuk babası Erkan Işıkcı'nın intihar ettiği tespit edildi. Erkan Işıkcı'nın geriye bıraktığı intihar mektubunda, "Bu can benim, silahta benim, işyeri de benim. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Ancak, Allah'a hesap veririm" yazdığı öğrenildi.
Erkan Işıkcı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 14:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?