2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kasımpaşa mesaisi başladı

Samsunspor, bugün yaptığı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.


Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Ercüment Coşkundere nezaretinde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana futbolcular tam kadro olarak katıldı. Diyarbakırspor karşısında alınan galibiyet nedeniyle futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan defans oyuncusu Turgay Gölbaşı takımdan ayrı düz koşu yaptı.


Teknik direktör Ercüment Coşkundere, Diyarbakırspor maçında karşılaşma boyunca üstün bir futbol oynadıklarını belirterek, lig ikincisi olan Diyarbakırspor'un Samsunspor'un ceza sahasına çok az geldiğini ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Coşkundere, "Benim takımda kızdığım sorun oyun içerisinde ceza sahamızda rakibi çok barındırıyorduk. Karşılaşma boyunca Diyarbakırspor'a 2 pozisyon verdiğimizi ve bu sorunu hallettiğimizi gördük. 1-0 maçı kazandık. Bu sonuç ligde kaldığımız anlamına gelmiyor.


Kasımpaşa deplasmanından puanlarla dönerek ufak olan düşme riskimizi ortadan tamamen kaldırmak istiyoruz ve matematiksel olarak her şeyi bitirmek istiyoruz. Samsunspor bir markadır ve her maç Samsunspor için önemlidir" diye konuştu.


Ayrıca kulüpten yapılan açıklamaya göre, Hakkı Tomaç başkanlığında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılarak başkan vekilliğine Erkurt Tutu, genel sekreterliğe Tahsin Raci Kosif, mali işler sorumluluğuna Ömer Çoruh ve futbol şube sorumluluğuna Cevat Öncü getirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 19:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?