2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Katil damada yine 51 yıl hapis

EŞİNİN ANNE VE BABASINI ÖLDÜREN DAMADA YİNE 50 YIL 10 AY HAPİS

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde boşanma davası açan eşinin anne ve babasını, düğün masrafını vermedikleri gerekçesiyle yazlıklarının önünde tabancayla vurarak öldürmekten yeniden yargılanan şahıs, yine 50 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kayınbabasından düğün masrafı olarak 10 bin euro istediği ve bu parayı alamayınca öldürdüğü ileri sürülen Ahmet Güngör (40), yeniden hakim karşısına çıktı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından eşinin anne ve babasını öldürmek suçundan daha önce müebbet hapis cezasına çarptırılıp, bu cezası sonra her cinayet için 25'er yıl, silahtan ise 10 ay olmak üzere toplam 50 yıl 10 ay ağır hapis cezasına çarptırılan Güngör, Yargıtay Ceza Dairesi'nin kararı 2 ayrı kasten öldürmek suçundan bozması üzerine bugün yeniden hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, Ahmet Güngör'ü yine toplam 50 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı.

Yaklaşık 6 yıl önce ailesi Almanya'da yaşayan Yeşim Salkut ile evlenen Ahmet Güngör'e, şiddetli geçimsizlik sonucu eşi tarafından boşanma davası açılmıştı. Yeşim Salkut olaydan sonra Hollanda'ya yerleşirken, Salkut'un annesi Nuran Salkut (47) ve babası İbrahim Salkut (50) memleketleri Samsun'un Tekkeköy ilçesi Çiftlik Mahallesi Costal mevkiindeki yazlıklarına yerleşmişti. 5,5 yıl önce çift, akşam saatlerinde evlerinde sohbet ederken damatları Ahmet Göngör'ün silahlı saldırısına uğrayarak hayatlarını kaybetmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 21:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?