6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Katil koca 'cinnet' geçirmiş

Samsun'da, kendisinden ayrılmak isteyen ve baba evine giden karısını silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.


Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında, evini terk ederek baba evine giden eşi B.K.'yı (29) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Sadık K., kendini savundu.

Amacının eşini öldürmek olmadığını ileri süren Sadık K., "Ben uzun yıllar Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüm. Eşim de aynı hastanede tedavi gördü. Eşim hastanede tedavi görürken kendisini yabancı bir şahısla sürekli konuşurken görüyordum. Bu konuda kendisini ikaz ettim. Zaman zaman
işim gereği il dışına çıkıp döndüğümde eşimi birileri ile telefonla görüşürken yakalıyordum. Kendisine 'kimle konuşuyorsun?' diye sorduğumda bana, 'hovardamla, dostumla konuşuyorum' diyerek şakayla karışık söylüyordu.

Eşimin bu tür yanlış tavırları yüzünden boşanmaya karar verdim. Babasının evine gittiğinde paraya ihtiyacım vardı. Kızlarımız için aldığımız altın bilezikleri bozdurmak için kuyumcuya gittiğimde bunların sahte olduğu ortaya çıktı. Eşim altınları sahtesi ile değiştirmişti. Olay günü babasının evine gidip altınları sorduğumda bana, 'bozdurdum ve dostumla yedim' diye cevap verdi. Yüzüme tükürüp hakaret edip bana tokat atınca kendimi kaybedip cinnet geçirdim. Ne yaptığımı bilmiyorum" dedi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.


Kadıköy Mahallesi Kadı Caddesi'nde yaklaşık 3 ay önce meydana gelen olayda, ailevi nedenlerden dolayı eşinden ayrılmak istediği iddia edilen 4 çocuk annesi B.K., babası Yahya T.'nin evinde eşinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 09:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?