4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Katil koca tutuklandı

KARISINI İKİ BIÇAKLA ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Samsun'da boşanma davası açan ve ayrı yaşayan 3 çocuk annesi eşini, konuşmak için gittiği damadının evinde 2 ayrı bıçak kullanarak 47 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Şifa Sokak'ta önceki gün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 aydır kendisinden ayrı yaşayan ve boşanma davası açan 25 yıllık eşi 3 çocuk annesi Hanife Ertaş'ı (40), konuşmak için gittiği damadının evinde bıçaklayarak öldüren Yaşar Ertaş (41) dün polise teslim olmuştu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorgulanan Yaşar Ertaş'ın eşini 2 ayrı bıçak kullanarak 47 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtığı, Saathane Meydanı'nda bir çay ocağında çay içtiği ve bu sırada çıkan bir kavgayı izledikten sonra geceyi otelde geçirdiği öğrenildi. Sabah olunca parkta dolaştıktan sonra ilk gördüğü polis ekibine eşini öldürdüğünü söyleyerek teslim olan Yaşar Ertaş, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ertaş,

tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 16:15:02
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 16:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?