2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kavak yenileniyor!

Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Adnan Menderes Bulvarı'nda yapılan yol genişletme ve parke kaplama çalışmasının her yönüyle ilçe tarihinde bir ilk olduğunu söyledi.


Adnan Menderes Bulvarı'nın Kavak'ta yürütmekte oldukları en önemli projelerden birisi olduğunu dile getiren Kesici, maliyetinin ise yaklaşık 1 milyon TL'yi bulacağını dile getirdi.

Kavak'ın tarihinde ilk defe planlı, programlı, projeli alt ve üst yapı çalışması yaptıklarının altını çizen Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, "İçme suyu ve yağmur suyu kanalizasyonunun yanı sıra, yolun parke döşemesi çalışmasının hızlı bir şekilde devam etmekteyiz.

Daha önce 12 metre olan yol şimdi 20 metreye çıkartıldı. Yolun her iki tarafından imar uygulaması yapılarak, 3'er metre katılmış oldu. Orta kısmındaki refüje aydınlatmalı direkler yerleştirilecek. Mükemmel bir görünüm ortaya çıkacak. Bulvarın çevresinde bulunan konutların alt katını ticari hale getirdik.Yani imarda ticaret bölgesi olarak göstermiş olduk. Örneğin, Samsun'da ki Çiftlik Caddesi gibi orası da yakın gelecekte işlek hareketli bir yer olacak. Çalışmamız seçim öncesi bitecek" dedi.


Bulvarın malzemesinin belli bir kısmını Beldes Projesi kapsamında yararlandıklarını açıklayan Kesici , Beldes Projesi'ni 10 binin altındaki yerleşmiş şehirlerinin ilave kaynak alması için kendisinin hazırladığını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiğini hatırlattı

İha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 13:32:43
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 13:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?