2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Kavak'a mühendis eli değdi'

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yerel seçimlerde Kavak ve Kavaklıların ilçenin geleceğine AK Parti ile devam kararı alacağını söyledi.


Seçim çalışmalarını Kavak'ta sürdüren Suat Kılıç'a, Belediye Başkanı Bahri Kesici, AK Parti İlçe Başkanı Salih Çelik ve partililer eşlik etti. "Sayın Başbakan Kavak'tan oy rekoru bekliyor" sözünü hatırlatan Kılıç, Kavak'ta mitinge dönüşen kahve toplantısında önemli mesajlar verdi.


Yerel seçimlerde Kavak ve Kavaklıların ilçenin geleceğine AK Parti ile devam kararı alacağına inandığını belirten AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Kavak 5 yıldır AK Parti ile büyük düşünmeye, büyük işler yapmaya başladı. Kavaklılar 5 sene önce kaldırıp attığı takozları bir daha tekerin önüne koymayacak. Bahri Kesici ile Kavak'ın görünümü değişti. Kavak'a mühendis eli değdi. Kavak Organize Sanayi Bölgesi'ni(OSB) tamamladık ve yatırımcıların hizmetine açtık. Şimdi diyecekler ki 'temelini biz attık', attılar ama arkasında duramadılar.

11 senede sadece 1 milyon 500 bin TL'lik iş yaptılar. Biz ise 6 senede Kavak OSB için 12 milyon TL'lik harcama yaptık. Şimdi sorun bakalım, hangisi daha büyük? 6 sene önce Kavak'ta Anadolu Lisesi var mıydı? Hayır. Bugün Samsun'un en güzel Anadolu Lisesi Kavak'ta. 6 sene önce Kavak'ta bir tane park yoktu, 5 senede 5 park yaptık. Kavak'ın mezbelelik bir yer olan dolmuş garajlarını yıktık şimdi şehirlerarası otobüs terminali yapıyoruz. Çakallı'daki trafik kazalarında her yıl onlarca evladımızı trafik terörüne kurban verdik. Şimdi güzergahı değiştiriyoruz, yeni bir yol yapıyoruz, rampalar, virajlar devre dışına çıkıyor. Ne için, tabii ki her şey Kavaklılar için" diye konuştu.
"Kavaklıların göğsünü kabartacak yepyeni bir Kavak kurmak için çalışıyoruz" diyen Kılıç, Kavak'ta Yaşar Doğu Parkı ve kent müzesi için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 12:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?