6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kavaklılardan Başkan Tok’a destek

Gelenek ve göreneklerin yaşatılmasında hemşehri derneklerinin çok önemli bir görev üstlendiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bu gaye ile belediye olarak, bu derneklerimize her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavak Mahmutbeyli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Yavşan, dernek yönetimi ve üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.


Kahvaltıda dernek üyeleri ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Kavak Mahmutbeyli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Yavşan, “Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, başarıları hizmetlerinden ötürü kendisini tebrik ediyoruz. Dernek olarak tüm üyelerimizle birlikte arkasındayız ve sonuna kadar destekçisiyiz” diye konuştu.


Hemşehri derneklerinin çok önemli sivil toplum örgütleri olduğunu ve gelişmesi gerektiğini söyleyen Başkan Tok, dernekler ve meslek odalarıyla her zaman yakın ilişkiler içerisinde olduklarını kaydederek, her alanda birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini söyledi. Her türlü görüşe, sivil inisiyatife ve teşkilatlı yapılara açık olduklarını belirten Başkan Tok, hemşehri derneklerinin kentin önemli dinamikleri olduğuna dikkat çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz, hem şehri dernekleri, sivil toplum örgütleri, hem de meslek odalarıyla yakın ilişki içerisindeyiz. Amacımız, bizim eksik bulduğumuz ya da göremediğimiz ama onlar tarafından görülen konuları karşılıklı istişare halinde konuşarak, daha doğru, daha güzel bir İlkadım'ı oluşturma gayreti içerisinde olmaktır. Onun için her türlü görüşe, her türlü sivil inisiyatife ve teşkilatlı yapılara açığız. Sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve hemşehri derneklerinin görüşleri bizim için gerçekten çok önemli. Eğriyi, doğru hale getirme noktasında verdikleri katkılardan dolayı da şimdiden teşekkür ediyorum. İnşallah, koordineli çalışmalarımız her zaman devam edecek. Hem İlkadım'ı hem de şehrimizi konuşup daha doğruları bulabilmek adına yeni yol haritaları çıkartacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 17:14:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?