6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kavak'ta yol yapım çalışmaları

Samsun'un Kavak İlçe Belediyesi, ilçenin değişik noktalarında başlattığı yol genişletme ve yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.


Yapımı devam eden otogarı, Kavak ilçe merkezine bağlayacak olan Adnan Menderes Caddesi'nde yol genişletme ve yapım çalışmaları başlatıldı. Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Adnan Menderes Caddesi üzerinde yol yapım çalışmasıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Yol yapım ihalesinin 31 Nisan 2008 tarihinde ilan edildiğini söyleyen Kesici, ihaleye verilmesinin ardından 950 metre uzunluğunda olan caddenin tüm alt ve üst yapı inşaatı ile çift şeritli 20 metre genişliğinde yapılacak olan yolun ilçeye çok güzel bir görünüm katacağını dile getirdi.


İlçede, Soğuksu Mahallesi Öner Caddesi'nde yol yapımı ve genişletme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirten Kesici, "Ayrıca, Yeni Cami Mahallesi Irmak ve Dere Sokak'ta yol yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Belediyemiz de yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Halkımızın daha düzgün ve düzenli bir ortamda sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Düzgün yollar ilçemizin görünümünü değiştirecek. Çalışmalarımız, yaşanabilir bir Kavak içindir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?