2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kavgalı olduğu genci öldürdü

Samsun'da bir kişi, daha önce kavga ettiği ve restoranda karşılaştığı genci tabancayla vurarak öldürdü.


Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir restoranın önünde gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, daha önce kavga eden Deniz Ö. (27) ve Özcan Engiz (27), restoranda tesadüfen karşılaştılar. Özcan Engiz, Deniz Ö.'yü konuşmak için dışarı çağırdı. Deniz Ö., çıkan kavgada Özcan Engiz'i tabancayla boynunun sol tarafından vurdu. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Engiz, sabaha karşı hayatını kaybetti.

Deniz Ö. ve restoranda birlikte yemek yediği arkadaşları ise olayın ardından restorandan ayrıldı. 55 FR 933 plakalı araçla kaçmaya başlayan Hilmi Y. (49), Barış Ş. (27) ve Ahmet A. (41), Bafra ilçe girişinde polis tarafından yakalanarak ifadeleri alınmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Polis, araçta yaptığı aramada 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca ele geçirdi.


Gözaltına alınan şahısların ifadesi doğrultusunda cinayeti Deniz Ö.'nün işlediği ve yaya olarak olay yerinden kaçtığı tespit edildi. Deniz Ö., sabah saatlerinde Bafra ilçesinde, olayda kullandığı 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Otomobilde bulunan 9 mm çaplı ruhsatsız tabancanın sahibi olduğu ileri sürülen Serkan Ö. (27) de Deniz Ö. ile birlikte yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen 2 zanlı, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 14:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?