2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kayıp çocuk polisi alarma geçirdi

Samsun'da vatandaşlar tarafından sokakta bulunan ve kayıp olduğu belirtilen 2 yaşlarındaki konuşma özürlü çocuk, polisi alarma geçirdi.


Edinilen bilgiye göre, Cedit Mahallesi Nebiler Caddesi üzerinde saat 18.00 sıralarında vatandaşlar tarafından 2 yaşlarında konuşma özürlü bir erkek çocuğu bulundu.

Görgü şahitleri polise verdikleri ifadede, söz konusu çocuğun 55 SS rakam grubu alınamayan bir otomobilden bırakıldığını iddia etti. Samsun polisi söz konusu aracı bulmak için alarma geçti. Polis her yerde aracı ararken, buluntu çocuk Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan Çocuk Şube Müdürlüğü binasına götürüldü.

Polis, çocuğunu ailesini araştırırken, çocuklarını aramaya çıkan ailesi bulamayınca polise haber verdi. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri şube binasında bulunan ve adının Bedirhan Ö. olduğu öğrenilen çocuğu aldıkları mahalleye geri götürerek, ailesine teslim ettiler. Anne Hatice Ö., çocuğuna sarılarak yaşadığı acı dolu dakikaları unutmaya çalıştı. Görgü şahitlerinin çocuğu özürle plakalı bir araçtan bırakıldığı iddiası ise kafalarda soru işareti bıraktı.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 08:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?