2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kayıp çocuklardan 2'si bulundu!

SAMSUN'DAKİ KAYIP ÇOCUKLAR BULUNDU

Samsun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yaşar Doğu Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve önceki gün kaybolan 3 çocuktan 2'si bulundu.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün okul çıkışından sonra yurda dönmeyerek internet kafede oyun oynayan Emre K. (15) ve Emin E. (15) isimli çocuklar, geç olduğu düşüncesiyle geceyi parkta geçirdi. Yurt görevlilerinin yönetmelik gereği yurda giriş yapamayan çocukları ilgili karakola bildirmesiyle arama başlatan polis ekibine katılan Adnan İpekdal ve sorumlu grup öğretmeni Fikret Kadak, kendilerine ulaşan bir duyumu değerlendirerek çocukları internet kafenin önünde bulup yurda getirdi.

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adnan İpekdal, kendisine henüz ulaşılamayan ve polis tarafından araması devam eden Hüseyin Y. (15) isimli çocuğun ise okul çıkışı yurda gelmeyip geceyi dışarıda geçirmeyi alışkanlık haline getirdiğini belirterek, Hüseyin Y'nin şimdiye kadar 20'nin üzerinde geceyi dışarıda geçirme vakası olduğunu kaydetti. İpekdal, arama çalışmalarına bizzat katıldığını da belirterek, çok geçmeden kendisine ulaşacaklarını ve çocukların yurttan kaçmalarının önüne geçmek için gerekli pedagojik hazırlıkların yapılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 10:57:01
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 20:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?